google-site-verification=FNLpKJ1gNo0NqAnx5n8ev36t1VguEl_6Kbpe7rC9t68

HÄSTJOBBET

ETT HELT LIV MED HÄSTAR OCH EN HEL EVIGHET MED INNOVATIONER LEDDE FRAM TILL ”HÄSTJOBBET”

Podcasten Hästjobbet kom till av att vår VD och tillika hästmänniskan Melinda From saknade en podcast där det diskuterades hästar, företag och innovationer. Hästsporten omsätter nästan 80 miljarder kronor varje år, bara i Sverige.(ref HNS) Den är också ett yrke för mer än 28 000 och i Sverige finns idag mer än 360 000 hästar (mer än antalet kor i landet).

I Hästjobbet träffar Melinda From de som jobbar nära hästar för att ta reda på hur de har lyckats skapa sitt eget drömliv.

 

Melinda har jobbat med innovationer och entreprenörskap i ett decennium, varit intresserad av hästar ett helt liv och tycker att det måste snackas mer business kopplat till ridsporten. En sport som har en sådan enorm publik, så många utövare och omsätter så otroligt mycket pengar, måste vara en guldgruva för investerare och bjuda på enorma möjligheter för den som vill jobba nära hästar.

Nyfikenhet är en drivkraften bakom den här podden. Häng med in i hästentreprenörskapsvärlden.

Först ut - Caroline Kanekrans på "Get the galopp"

I första avsnittet av podcasten Hästjobbet kommer vi träffa Caroline Kanekrans, VD och grundare av ”Get the galopp”. Avsnittet kan du ladda ner på itunes eller Acast .

Karin Bjärle på ”PS of Sweden”

I andra avsnittet av podcasten Hästjobbet kommer vi träffa Karin Bjärle, VD och grundare av ”PS of sweden”. Avsnittet kan du ladda ner på itunes eller Acast .